Van Luling Nieuwbouw kondigt samenwerking met LUMA Bouw en Vastgoed aan.

Nieuws

Van Luling Nieuwbouw kondigt samenwerking met LUMA Bouw en Vastgoed aan.

3-10-2024

Van Luling Nieuwbouw kondigt samenwerking met LUMA Bouw en Vastgoed aan voor de verkoop van de laatste units in fase 1 van Bedrijvenpark Westeinder.

Over Bedrijvenpark Westeinder
Gelegen aan de Visserstraat 12-16 op het bedrijventerrein Hornmeer in Aalsmeer, biedt Bedrijvenpark Westeinder 22 bedrijfsunits variërend van 77 m² tot 176 m² BVO, verdeeld over 2 of 3 bouwlagen. De verkoopprijzen starten vanaf € 145.000,- VON exclusief BTW. Deze moderne bedrijfsruimtes zijn ontworpen om te voldoen aan de wensen van ondernemers die op zoek zijn naar duurzame en toekomstgerichte huisvesting.

De units zijn gebouwd met hoogwaardige materialen zoals kalkzandsteen en betonnen vloeren, en voorzien van de nieuwste energie-efficiënte technieken. Dit maakt het park aantrekkelijk voor zowel eigen gebruik als belegging. Daarnaast worden alle units gebruiksklaar opgeleverd, compleet met eigen nutsvoorzieningen, LED-verlichting, betegelde toiletruimte en parkeerplaatsen. De locatie is uitstekend bereikbaar, dichtbij FloraHolland, Schiphol en Amsterdam.

We zijn trots op deze samenwerking met LUMA Bouw en Vastgoed en kijken uit naar een langdurige samenwerking waarbij we onze krachten blijven bundelen voor toekomstige projecten.

Bent u geïnteresseerd in een van de laatste beschikbare units of wilt u meer informatie over het project? Neem dan contact op met ons verkoopteam via 020-8881088 of nieuwbouw@vanlulingbog.nl.

Op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

AANMELDEN NIEUWSBRIEF